Monday, April 27, 2020

PKP kE 41

Tuko selera sket tapi acty x tau da nk masak ape utk mkn berbuke ket g. Doh ler balik keje da lewat. Kat kul 4 baru sapa dumoh nye ehhh...
Rebus ikan ngn asam keping dan garam. Sukar diramal jadi lauk ape lepas nie! Hahahahaaa...
Mcm gulai ikan kuning kelantan jer... Tapi set dinung kabo kne masuk ketumbar... Masuk kedai mmg nok beli ketumbar jer, tp da masuk kedai ketumbar nth ke mne hala da... Mende lain plop yg diheret nye keluar dari kedai. Adesss ler! Dop rok gni gye nye erkkkk... X per ler. Janji ade timun, lada besor dan ikan. Macam bereh doh rase nye. Lulus!!!! Utk anak tekok aku ler kannn... Kot nk bg jiran sebeloh, wat malu jer dakkk...
Upgrade sardin ngn tambah kentang n bawang besar. Kasi rupe lain mcm sket r kan... Xde ler gye mcm lauk yg direpeat... Walhal hakikat nye mmg doh! Ahakkkssss... Kasi up sket ar. Sedak jugek rase nye... Ngammmm!!! Tp x cukup utk waktu sahur rase nye nie.... Kne wat care lain ar plop nye! 
Hok nie pun upgrade jugek... Menjadi jer. Feveret qsya n erfan. Lauk nie hok diamik nye dulu... Suka tgk bdk2 makan apa yg kte masak. Mmg betul satu kepuasan... Nak2 bile bertambah nasi. Seronok upe nye masak nie erkkk... Da dewasa sgt doh tp baru nk start main masak2... Fun!!! Siyes ly fun... Bnyk lagi kne xplore ngn test. Kasi gegar ler dapo umoh aku lps PKP nie hrp2 nye kan... !!!