nie kalu yg da siap... resepi yg aku dapat nie sama jer ngn mak ummi bagi. tapi rase mcm tepung kastard mak ummi x gune. cuma gune tepung ubi jer. ke aku saloh dengor erkkk...?
tgk pada cara dlm post tu macam senang jer :
satukan butter dan susu
- gune mixer pun oke... haaaa... nie utk org yg malas nk pukul butter ngn susu scr manual mcm aku nie haa...
agak2 da sebati masukkan tepung jagung n esen vanila dan uli hingga sebati
jgn lupe masukkan tepung kastard
- hingga adunan dah boleh ditekan kut acuan comey tu ler kan
hias terapan sekut kite ngn macam2 ler tapi kte try ler letak ceri kaler merah
- saje nk bg naik seri sket kan!!!!
bakar pada suhu 175'c utk selama 25 - 30 minit bgantung kepada kepanasan dan ketulenan oven yg kte gune tu yer...
petua sampingan dari penulis :-
if adunan keras, tmbh susu
if adunan lembik, tambah tepung kastard
(kompem kuning mnyerlah ler sekut raye nanti, kan?! )